محل تبلیغات شما

وکیل دعوای ملکی

تفکیک شامل اموال مشاعی و غیر مشاعی می شود (مشا به معنی شراکت) اگر اموال مشاعی باشد پس از قطعه قطعه شدن سهم هر شخص در قطعه های جدید ثابت است. مثلا شخص دارای یک قطعه زمین 300متری است آن را به سه قطعه زمین 100 متری تفکیک کند. حال اگر مالک این زمین دو نفر هم بوده باشد پس از تفکیک هریک به نسبت حصه مشاعی درسه قطعه جدید مالکیت خواهند داشت. ولی در افراز سهم شریک کاملا از حالت اشاعه خارج می شود و شخص کاملا مالک سهم افراز شده می گردد.

 

وجوه افتراق تفکیک و افراز

افراز تقسیم ملک توام با تعیین سهام مالکان مشاعی است و قطعات افرازی به نسبت سهم مالک مشاع به آنان اختصاص پیدا می کند. به همین دلیل حالت اشاعه درافراز ضرورت دارد ولی در تفکیک این ضرورت نیست. و مالک می تواند ملک خودش را با رعایت مقررات حاکم برتفکیک به هرترتیبی که می خواهد تفکیک کند. تفکیک در اداره ثبت انجام می گیرد ولی افراز هم در دادگاه و هم در اداره ثبت. نکته قابل توجه این که در افراز رای صادر می گردد ولی درتفکیک رای صادر نمی شود.

چرا همین الان برای تماس و مشاوره رایگان با وکیل تماس نمیگیرید؟!

نمونه دادخواست حقوقی فروش مال غیر

شکایت حقوقی فروش مال غیر

مجازات خرید مال غیر

تفکیک ,قطعه ,افراز ,مشاعی ,ولی ,سهم ,در افراز ,ولی در ,حالت اشاعه ,پس از ,باشد پس

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قاب چوبی ویستا سازه یک قدم تا آسمان روناس طرح keshavarzirani oflbalve مربیگری فوتبال,آموزش مربیگری فوتبال معرفی بهترین سایت های ایرانی و فارسی زبان آرشام دکور جلوه ی پیچک